ALUMINIUMvakman

BESTELT U VOOR 17 JULI DAN ONTVANGT U DE BESTELLING BINNEN DE STANDAARD LEVERTIJD ZOALS VERMELD OP DE PRODUCTPAGINA. BESTELLINGEN NA 16 JULI WORDEN VANAF 12 AUGUSTUS WEER UITGELEVERD.
Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...

Aluminium staf massief - ALU staaf rond & vierkant

Aluminium staf bestelt u eenvoudig online & perfect op maat bij ALUMINIUMvakman.nl: De online specialist in maatwerk aluminium profielen! U vindt bij ons een gerichte collectie aluminium staaf, zowel ALU rond als ALU vierkant, beide volledig massief en in een lengte op maat te bestellen - van 10 cm tot en met 600 cm. Bekijk hier onze collectie aluminium vierkant massief en aluminium rond (rondstaf) massief. Selecteer de gewenste aluminium staf afmeting, klik door naar de productpagina, vul de gewenste lengte (in cm!) in en klik op bereken: De exacte prijs wordt direct getoond. Nadat u uw bestelling afgerond heeft in onze beveiligde betaalomgeving, neemt 1 ALUMINIUMvakman medewerker contact met u op om een passende bezorgdatum in te plannen. Wij zorgen ervoor dat uw ALU staf, netjes op maat gezaagd, snel thuis ontvangt!

Aluminium staaf: Op maat van 10 cm tot 600 cm. 

Bij ALUMINIUMvakman.nl bestelt u een aluminium staaf, zowel vierkant als rond, eenvoudig online in de door u gewenste lengte op maat. Wij hebben bewust gekozen voor een gerichte online collectie, met daarin de meest gebruikte alu staf afmetingen in Nederland & België. De vierkante alu staf massief bieden wij aan vanaf 6 mm dik tot en met 30 mm dik. De ronde aluminium staf massief bieden wij aan vanaf 6 mm dik tot en met 25 mm dik. Dit zijn de meest voorkomende / gebruikte afmetingen en welke variant u ook kiest, alle aluminium staf producten zijn bij ALUMINIUMvakman.nl tot 600 cm op maat te bestellen. U kunt bij ons de gewenste lengte zelf bepalen, op cm niveau, dus geen staffelmaten waarbij u nog steeds het alu profiel zelf op maat moet zagen! U voert het aantal cm in bij stap 1 en wij zorgen ervoor dat u de aluminium staaf perfect op maat ontvangt, wel zo handig.

Uiteraard is de exacte prijs afhankelijk van de lengte die u kiest. Nadat u binnen stap 1 de lengte ingevoerd heeft en klikt op de groen knop 'bereken' wordt de exacte prijs van uw alu staf direct berekend & getoond. Zo weet u precies waar u aan toe bent en betaald u alleen voor de lengte die u ontvangt! Dit geldt uiteraard ook voor onze aluminium buis, aluminium koker, aluminium strip / plat en aluminium U profiel

Aluminium massief vierkant & rond voordelig online & snel in huis.

Wij staan garant voor aluminium profielen op maat, voor een scherpe prijs & een snelle levering, ook in het geval van maatwerk uiteraard. Wij hebben bewust gekozen voor een gerichte collectie, zodat we dit zelf (groot) op voorraad kunnen leggen. Daarnaast voeren wij alle zaagwerkzaamheden in eigen beheer uit. Met een team vakmannen en een eigen werkplaats / zagerij kunnen wij uw aluminium massief vierkant en rond snel & vakkundig op maat zagen en per direct uitleveren. Met alles in eigen beheer, van voorraad tot en met maatwerk zaagwerkzaamheden, kunnen wij onze hoge kwaliteitsstandaard naleven, een scherpe prijs behouden en ook uw aluminium staf op maat snel bij u thuis bezorgen. Aluminium staf op maat - zowel recht als rond - bestelt u dan ook eenvoudig online bij ALUMINIUMvakman.nl; Altijd op maat & Snel in huis! 

Meer informatie over brute aluminium staf producten.

De aluminium staf producten van ALUMINIUMvakman.nl zijn gemaakt van ruw (onbehandeld) aluminium. Brut aluminium betreft onbehandeld, oftewel blank, aluminium genoemd, en is dus niet geanodiseerd en/of gecoat. Een brute aluminium staf glanst, maar zal naar verloop van tijd doffer worden (door de oxidelaag). Onbehandelde aluminium staven kunnen ook voor buitentoepassingen gebruikt worden. Wel is het zo dat een aantal factoren de corrosiebestendigheid van uw aluminium koker negatief kunnen beïnvloeden, meer informatie hierover vindt u op de product detailpagina van onze aluminium staf massief rond en vierkant producten. LET OP: ons massief aluminium bevat harde (scherpe) randen en ook kunnen deze ondiepe krasjes en bramen bevaten. Daarnaast zijn de zaagsneden zijn op de kopse kanten zichtbaar. 

© Copyright 2024 ALUMINIUMvakman - onderdeel van Roca Online B.V.
Manage cookies