ALUMINIUMvakman

BESTELT U VOOR 13 DECEMBER DAN ONTVANGT U DE BESTELLING BINNEN DE STANDAARD LEVERTIJD ZOALS VERMELD OP DE PRODUCTPAGINA. BESTELLINGEN NA 12 DECEMBER WORDEN VANAF 3 JANUARI WEER UITGELEVERD.
Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...

Klachtenafhandeling

Het streven van ALUMINIUMvakman is een 100% tevredenheidsscore. Wij zullen uw klacht dan ook altijd serieus nemen en tevens snel en gericht actie ondernemen. Voor het indienen van een klacht dient u onderstaand klachtenformulier in te vullen en per e-mail te verzenden naar [email protected]. In het geval van een defect of schade, verzoeken wij u tevens om een digitale foto hiervan aan te leveren. Voeg deze afbeelding(en) toe aan de e-mail waarin u tevens het ingevulde klachtenformulier aanlevert. 

KLACHTENFORMULIER ALUMINIUMvakman.nl (PDF-BESTAND)
KLACHTENFORMULIER ALUMINIUMvakman.nl (WORD-BESTAND)

Na ontvangst van een klachtenformulier neemt een medewerker van ALUMINIUMvakman.nl binnen korte termijn contact met u op.

Contactgegevens:
ALUMINIUMvakman.nl
Rijksweg-zuid 3
5856 AA, Wellerlooi

Tel. +31-(0)478-853241
E-mail. [email protected]

Klacht melden bij het Europees ODR platform.

We raden u aan om een eventuele klacht altijd eerst bij ons kenbaar te maken. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

© Copyright 2023 ALUMINIUMvakman - onderdeel van Roca Online B.V.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »