ALUMINIUMvakman

BESTELT U VOOR 17 JULI DAN ONTVANGT U DE BESTELLING BINNEN DE STANDAARD LEVERTIJD ZOALS VERMELD OP DE PRODUCTPAGINA. BESTELLINGEN NA 16 JULI WORDEN VANAF 12 AUGUSTUS WEER UITGELEVERD.
Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...

Disclaimer

Disclaimer.

Disclaimer voor www.aluminiumvakman.nl.
Roca Online B.V. (Kamer van Koophandel:75218453), hierna te noemen Roca, verleent u hierbij toegang tot www.aluminiumvakman.nl en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

Roca behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid.
Roca spant zich in om de inhoud van www.aluminiumvakman.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op www.aluminiumvakman.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Roca.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op www.aluminiumvakman.nl geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Roca.Voor op www.aluminiumvakman.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Roca nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten.
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Roca.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Roca, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

© Copyright 2024 ALUMINIUMvakman - onderdeel van Roca Online B.V.
Manage cookies