ALUMINIUMvakman

Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...

Aluminium koker - kokerprofiel ALU - rechte buis AL - profiel vierkant & rechthoekig

Een aluminium koker bestelt u voordelig online bij ALUMINIUMvakman.nl. Met een gerichte collectie kokers van aluminium, in de meest gebruikte afmetingen, vindt u bij ons altijd de ALU koker die u nodig heeft. Bij ons bestelt u een aluminium kokerprofiel in een lengte op maat - van 10 cm t/ m 600 cm. Het online kopen van een vierkante / rechthoekige alu koker is nog nooit zo eenvoudig geweest; Selecteer de juiste afmeting, vul de gewenste lengte in en rond uw bestelling af in onze beveiligde betaalomgeving. Vervolgens nemen wij contact met u op om een passende leverdatum in te plannen. Aluminium koker profielen bestelt u eenvoudig & voordelig bij ALUMINIUMvakman.nl; De online aluminium specialist! Bekijk hier onze gerichte collecties aluminium koker vierkant & aluminium koker rechthoekig.

Altijd een passende aluminium koker bij ALUMINIUMvakman.nl.

Wij hebben bewust gekozen voor een gerichte alumium koker collectie, met de meest gebruikte vierkante & rechthoekige ALU kokerprofielen (afmetingen). Deze kunt u eenvoudig & voordelig online bestellen, in een lengte op maat vanaf 10 cm tot en met 600 cm. De vierkante aluminium koker begint bijvoorbeeld al bij een afmeting van 15x15x2 en de kleinste rechthoekige alu koker is 20x10x2 mm. U kunt eenvoudig onze totale collectie 'rechte buisprofielen / kokerprofielen' bekijken in de categorie 'alle aluminium kokers', of gericht het assortiment vierkante en rechthoekige kokers aluminium bekijken. Wat uw wensen ook zijn, de kans is groot dat u het gewenste aluminium kokerprofiel bij ons zult vinden! En mocht de door u gewenste koker afmeting er niet bij staan? Maak dan gebruik van ons offerte formulier. Wij zorgen ervoor dat u snel een gerichte reactie + prijsvoorstel ontvangt! 

Een aluminium kokerprofiel recht of meteen in verstek gezaagd?

De moderne aannemer, maar zeker ook doe-het-zelver / klusser kan niet meer zonder aluminium profielen. En zeker aluminium kokers worden veelvuldig gebruikt in de (constructie)bouw, maar ook steeds vaker voor een grote diversiteit aan interieur toepassingen. Denk hierbij aan het vervaardigen van een maatwerk kasten, of de realisatie van een mooie terrasoverkapping. Bij een serieuze klus is het gebruik van alu kokers vaak gewenst en ook is het hierbij veelvoorkomend dat deze in verstek gezaagd moeten worden. 

En ook voor deze klus staan de medewerkers van ALUMINIUMvakman.nl voor u klaar. U kunt bij alle aluminium kokerprofielen aangeven of u deze recht gezaagd of direct al in verstek gezaagd wenst te ontvangen. Hierbij kunt u kiezen uit 1 kant in verstek of 2 kanten in verstek. Dit bieden wij aan tegen een vaste (en zeer scherpe) meerprijs. LET OP: voordat u hiervoor kiest, bekijk eerst even goed onze aanlever specificaties. Dan weet u zeker dat wij uw zaagwensen correct interpreteren en u een perfecte aluminium koker op maat ontvangt! 

Kokers van brut (onbehandeld) aluminium. 

De aluminium kokers van ALUMINIUMvakman.nl betreffen ruw (onbehandeld) aluminium. Brut aluminium, ook wel onbewerkt / ruw / blank aluminium genoemd, is niet geanodiseerd en/of gecoat. U dient hierbij rekening te houden met  het feit dat een nieuwe alu koker glanzend is, maar dit naar verloop van tijd al 'verdoffen'. Onbehandelde aluminium kokers kunnen ook voor buitentoepassingen gebruikt worden. Wel is het zo dat een aantal factoren de corrosiebestendigheid van uw aluminium koker negatief kunnen beïnvloeden, waaronder o.a. contact met andere metalen, anorganische zuren, gechloreerde oplosmiddelen, kwik, zeewater, vochtige houtsoorten, en alkaline bouwmaterialen. Ook zal vervuiling kunnen leiden tot een lagere mate van corrosiebestendigheid van uw rechte aluminium buisprofiel, zeker bij een hogere mate van vochtigheid. Houdt hier dus rekening mee! 

Ons aluminium kokerprofiel bevat harde (scherpe) randen. Aangezien de meeste aluminium profielen door ons op maat gezaagd worden, vinden wij het belangrijk om aan te geven dat wij uw alu koker niet actief beschermen tijdens het zagen. Dit kan eventueel lijden tot ondiepe krasjes. De zaagsneden zijn op de kopse kanten zichtbaar en ook is het eventueel mogelijk dat er minimale bramen voorkomen. Daarnaast zal het oppervlakte aan de buitenkant - in het begin glanzend - naar verloop van tijd doffer worden. 

Aluminium kokers tot 600 cm op maat! 

Een aluminum koker, ook wel een recht / vierkant buisprofiel genoemd, kunt u bij ALUMINIUMvakman.nl in de door u gewenste maat bestellen. Al onze aluminium kokers zijn van 10 cm tot 600 cm direct online te bestellen, zelfs in verstek gezaagd! U kunt op een product detailpagina van een alu koker kunt u (rechts bovenin bij STAP 1) de gewenste lengte invoeren. Let er hierbij goed op dat u hierbij het aantal cm invult. Wanneer u daarna op de button 'bereken' klikt, wordt de exacte prijs van uw aluminium koker - in de gewenste lengte - direct getoond. Vervolgens kunt u kiezen voor 'recht afgezaagd' of 'verstek gezaagd' (1 of 2 kanten in verstek) en uw koker op maat toevoegen aan uw winkelmandje. 

Het online bestellen van een aluminum koker is nog nooit zo eenvoudig geweest! En natuurlijk vindt u bij ons een ook gerichte collectie aluminium buis, aluminium hoekprofiel, aluminium L profiel & aluminium U profiel

© Copyright 2024 ALUMINIUMvakman - onderdeel van Roca Online B.V.
Manage cookies