ALUMINIUMvakman

BESTELT U VOOR 17 JULI DAN ONTVANGT U DE BESTELLING BINNEN DE STANDAARD LEVERTIJD ZOALS VERMELD OP DE PRODUCTPAGINA. BESTELLINGEN NA 16 JULI WORDEN VANAF 12 AUGUSTUS WEER UITGELEVERD.
Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...

Betaalmethoden

Online gebruikersgemak, eenvoudig bestellen en veilig online betalen zijn drie online kernwaarden van ALUMINIUMvakman.nl. Een brede keuze aan online betaalmethoden mag hierbij niet ontbreken. Onderstaand worden de verschillende betaalmogelijkheden bij ALUMINIUMvakman.nl weergegeven en toegelicht. 

Handelingskosten bij een bestelling < 75,- (excl. verzendkosten). 

ALUMINIUMvakman.nl is gespecialiseerd in aluminium profielen op maat voor scherpe prijzen (en tevens betaalbare verzendkosten). Om deze scherpe prijzen te kunnen bieden hanteren wij een minimale orderwaarde van Euro 75,- incl. BTW (excl. verzendkosten). Natuurlijk kunt u ook een kleinere bestelling bij ons plaatsen, in dit geval zullen wij Euro 17,95,- incl. BTW handelingskosten in rekening brengen. Wij hopen hierbij op uw begrip. 

iDEAL (gratis) 

 
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en eenvoudig uw online aankoop betalen en afronden. U rekent af in uw eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethoden van uw bank.

Mister Cash (gratis)

Met Mister Cash kunt u veilig, vertrouwd en zeer eenvoudig uw online bestelling betalen en afronden. U rekent af in uw eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethoden van uw bank.

Creditcard (gratis)


Met een creditcard kunt u veilig en zeer eenvoudig uw online aankoop betalen. Creditcard maatschappijen brengen standaard kosten in rekening. ALUMINIUMvakman brengt deze kosten NIET in rekening. Bij ALUMINIUMvakman kunt u betalen met VISA, Mastercard en Maestro.


Overschrijven (gratis)

 
Hierbij maakt u het totaalbedrag van uw bestelling over naar de rekening van ALUMINIUMvakman (ING). Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, verzenden wij uw bestelling. Een gemakkelijke en veilige manier van betalen. indien u kiest voor overschrijven, verzoeken wij u om de volgende instructies te hanteren:

1: Schrijf het totale bedrag over (bestelling en eventuele verzendkosten).
2: Naar ING rekeningnummer: NL72 INGB 0006 3885 02.
3: Naam rekeninghouder: Roca Online B.V.
4: Vermeld het ordernummer in de omschrijving.

© Copyright 2024 ALUMINIUMvakman - onderdeel van Roca Online B.V.
Manage cookies