ALUMINIUMvakman

BESTELT U VOOR 17 JULI DAN ONTVANGT U DE BESTELLING BINNEN DE STANDAARD LEVERTIJD ZOALS VERMELD OP DE PRODUCTPAGINA. BESTELLINGEN NA 16 JULI WORDEN VANAF 12 AUGUSTUS WEER UITGELEVERD.
Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...

Veilig betalen

Veilig online winkelen en betalen.

ALUMINIUMvakman stelt hoge eisen op het gebied van klanttevredenheid. Een optimale online ervaring, waarbij de veiligheid van onze klanten gewaarborgd is, vinden wij dan ook erg belangrijk. U kunt er dan ook zeker van zijn dat u bij ALUMINIUMvakman.nl veilig online kunt winkelen en uw staalprofielen, stalen buizen en/of stalen kokers veilig online kunt betalen!

ALUMINIUMvakman is lid van online keurmerk Webwinkel Keur.

Veiligheid en betrouwbaarheid zijn van groot belang om het vertrouwen van u, onze klanten, te winnen. Een online keurmerk zorgt hierbij voor duidelijkheid en vooral ook zekerheid voor de klant. ALUMINIUMvakman is dan ook aangesloten bij Webwinkel keur. Hierdoor weet u zeker dat:

- De identiteit van de ALUMINIUMvakman gecontroleerd en bevestigd is.
- ALUMINIUMvakman voldoet aan - en getoetst is op - de belangrijkste Nederlandse wetgeving.
- ALUMINIUMvakman diverse manieren biedt om contact op te nemen.
- Klantbeoordelingen over ALUMINIUMvakman onafhankelijk geplaatst kunnen worden.
- STAALvakman de algemene voorwaarden en het privacy statement duidelijk beschikbaar stelt.
- U altijd bij WebwinkelKeur terecht kunt voor een geschilbemiddeling.
- U altijd bij GeschilOnline.nl terecht kunt voor een bindende uitspraak.

Online betalen binnen een SSL omgeving

Uiteraard is een veilige omgeving waarbinnen u uw betaling af kunt ronden van groot belang. Vandaar ook dat het gehele betalingsverkeer bij ALUMINIUMvakman.nl binnen een SSL omgeving wordt afgehandeld, oftewel een beveiligde webomgeving. U herkent een beveiligde webomgeving aan de https:// aan het begin van de URL.

Bij ALUMINIUMvakman is de online omgeving waarin u uw betaling afrond beveiligd volgens de SSL technologie. SSL staat voor Secure Sockets Layer en wordt gebruikt in het geval van een beveiligde elektronische transactie die online, oftewel via het internet, plaatsvind. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een public key encryption technologie, waarin de overdracht van data 'versleuteld' plaatsvind.

Mocht u desondanks twijfels hebben, dan bieden wij uiteraard ook de mogelijkheid om te kiezen voor de betaalmethoden 'overboeking / overschrijving'.

© Copyright 2024 ALUMINIUMvakman - onderdeel van Roca Online B.V.
Manage cookies